Om rulle.no

Rulle-navnet er spesielt for meg av tre grunner:

  • I 1999 ble jeg rullestolbruker etter en trafikkulykke, og dermed en som «ruller» rundt i det daglige.
  • «Rulle» var et kjælenavn på meg i mine barndomsår, og det er en skjebnens ironi at jeg faktisk passer så bra til dette navnet i dag…
  • Kjælenavnet oppstod i 4-5 årsalderen og forsvant gradvis rundt 12 – 13 årsalder. Hvordan det oppstod og hvem som var fadderen vites ikke, men det kan ha sammenheng med at jeg var et vitalt barn, som var høyt og lavt i aktiviteter og lek.
  • Navnet er enkelt å assosiere med meg, og opplever det som en del av min identitet.  Begrepet «Rulle» er en morsom link mellom meg som person og hjemmesiden rulle.no og e-post truls@rulle.no  

I mitt enkeltpersonforetak (Org. Nr. 916 032 366), jobber jeg som verge for flere mindreårige asylsøkere, samt at jeg underviser/holder foredrag  om funksjonsnedsettelse og mestring. Kan også tilby rådgivningstjenester på flere områder. Kanskje vil jeg utvikle noe innen bruk av vedfyrt bakerovn og ølbrygging. Tiden får vise…

Profilbildet er fra Trænafestivalen 2011. Fotograf: Halvor Hilmersen